За Нас

Кои сме ние?

Евровижън ЕООД е създадена през 1997 година. Започва дейността си с дистрибуция на аудио видео продукти. Нейното управление и служители са специалисти в областта с богат дългогодишен опит.

През 2007 год. Фирмата се пререгистрира в Евровижън Груп ЕООД.
Ние предлагаме доказани и качествени марки. Партнираме си с фирми тясно специализирани в съответната технология. Тук можете да получите професионална помощ и напътствия от нашите сътрудници, за да направите правилния избор според вашите възможности и изисквания.

 

 

Така  нашите Клиенти може да се възползват от най-доброто на пазара, съобразено с най-новите технологии.
Също така вие може да разчитате на компетентното ни съдействие за инсталация, настройка, гаранционна и след гаранционна поддръжка.

Отзиви

Защо да избера ЕВРОВИЖЪН ГРУП?

 

Технологии за мечтаното жилище на Вашите клиенти

За всеки архитект, интериорен дизайнер или строителен предприемач е удоволствие да работи с изискани клиенти, които искат да изградят не просто хубаво жилище, а функционално място където е помислено навреме за всеки детайл. Основният компонент на един такъв дом е стройната система от взаимносвързани елементи, които се допълват с една единствена цел – да носят удовлетворение и комфорт на живеещите в него.

Сценарият, който клиентите познават до болка

Нанасянето в нов дом трябва да е свързано с хубави емоции, но когато тепърва трябва да се добавя и пренамества нещо, няма как те да не бъдат помрачени. Задължителен елемент в една зона за релакс или забавление е добрата аудио-визуална технология. Изграждането и́ след като жилището е вече готово е свързано с допълнително окабеляване, замаскиране на нейните елементи и интегриране във вече създадения интериор, което невинаги е осъществимо или естетично.

Сценарий с щастлив край за клиента

Когато архитектът, интериорният дизайнер или строителният предприемач се свържат навреме с екипа на Евровижън“ те си спестяват тези излишни затруднения, както на себе си, така и на клиентите. Още на етап проектиране се предвижда всичко необходимо за окабеляване, инсталиране и настройване на системите за домашно забавление. Монтажниците имат опит в умелото прикриване на системите зад стени, крепежни елементи и дори зад произведения на изкуството, така че използването им да е не само удоволствие, но и радост за окото.

Главното действащо лице

Щастливият край е изцяло зависим от изпълнението. Клиентите на Евровижън Груп ЕООД  знаят, че то е на ниво и вече се радват в дома си на преимуществата на новите технологии от висок клас, които те предлагат:

  • домашно кино – специално създадената стая с фиксирани места за сядане и високоговорители или система за домашно кино с лесно и интуитивно управление, която е съобразена със спецификата, декора и акустиката на помещението;

  • медийна стая – новата тенденция в сферата на мултимедийното забавление, която осигурява пространство с прожекционен екран и система за съраунд звук. Тя може да се ползва от всеки член на семейството дори и само за фон на други разтоварващи дейности, тъй като може да се реализира към бар с фоайе с място за билярдна маса и др;

  • аудио разпространение в много стаи – позволява музиката да бъде с

нас навсякъде и да бъде контролирана независимо от всяка стая чрез

Wi-Fi Таблети, цветен сензорен панел в стената или дори джобни дистанционни управления и смартфони;

  • видео разпространение в много стаи – позволява да се гледа видео съдържание в различните помещения с интуитивно управление от смартфон, таблет дори оригиналното дистанционно на телевизора,като се ползва съдържание от наличния сървър и различни стриминг услуги за директно гледане през интернет.

Когато сте изпреварили желанията на клиента

Факт е, че клиенти с по-високи изисквания има и трябва да се помисли навреме как могат желанията им да бъдат удовлетворени по най-добрия начин. Изисканите купувачи винаги ценят когато времето им е спестено и без излишна работа им се представя това, което очакват, а даже когато то надхвърля първоначалните им представи за лукс и удобство.

Ако сте архитект може да изненадате клиентите си като им предложите многостайни системи за домашно забавление в проекта си. Ако сте интериорен дизайнер пък може да ги спечелите с различен лайфстайл проект за аудио-визуална технология, която е в хармония с цялостната концепция за дизайна. Ако сте инвеститор на жилищна сграда пък може да имате предимство пред конкурентите на пазара и да имате максимална възвращаемост от построения имот като предложите на бъдещите купувачи технологии, които ще улесняват ежедневието им. Ако Вашите клиенти са различни и имат поглед към бъдещето, техният бъдещ дом трябва да е максимално функционален и оборудван спрямо тенденциите, които налага технологичното развитие.

Архитекти
При проектирането на имот архитектите знаят, че много от решенията за инфраструктурата ,направени първоначално било то за отопление, сигурността или осветление ,са от полза за всички участващи страни. Днес проектите могат да включват многостайни системи за домашно забавление ,при които се прилага същото правило.
Ние можем да помогнем, като работим с архитекта, за да се гарантира ,че се осъществява правилната спецификация на технологията , както и консултиране за окабеляване по време на първата корекция.

 

Интериорни дизайнери
Интериорните дизайнери все по-често са молени да изготвят "лайфстайл" проекти, включващи аудио-визуална технология, която трябва да се интегрира безпроблемно с дизайна на сградата.
Ние работим отдавна с вече утвърдени продукти, които правят точно това и си сътрудничим с интериорни дизайнери, за да се гарантира, че използваната технология работи като част от цялостната концепция за дизайна.

Строителни предприемачи
В условията на конкурентен пазар предприемачите трябва да бъдат наясно на кои свои собствености да се даде предимство на пазара.Ние можем да ви посъветваме още от самото начало за най-добрите системи за домашно забавление, за да се осигури максимална възвращаемост от всеки построен имот.
Новото строителство и ремонтите бързо се ориентират в уреди и приспособления, независимо дали е кухня, баня, таванско помещение за разширение или цялата къща, като се очаква технологията да помогне в нашето ежедневие. Къща, построена с капацитет, покриващ изисквания за технологично развитие, например инсталирано необходимото структурно окабеляване, със сигурност ще се хареса на изискани купувачи с поглед към бъдещето

Търговски връзки/ Партньори
От важно значение за всяка инсталация е да се работи в тясно сътрудничество с други професионалисти във всички области на проекта, в това число архитекти, интериорни дизайнери, мениджъри на проекти, предприемачи, електротехници, фирми за сигурност на дома и др.
Ползите включват:
• Като цяло, комуникацията с всички страни
• Минимизиране на време и скъпо повторно ремонтиране
• По-точен график
• Намалени разходи за труд
• Постигането на крайния срок на клиента

История

1997-1999 г.

1997 година отваряне на първия фирмен магазин на BOSE и LOEWE в София ул.Солунска .Скоро след това добавяне и на продуктите на ONKYO.

1999-2001 г.

Отваряне на Първия специализиран магазин HOME CINEMA CENTER. Добавяне на нови брандове като B&W, ROTEL, HANTAREX, SPECTRAL, DREM VISION, REAL CABLE ...

2002-2007 г.

Участия в изложения.

DSC01645 DSC01646 DSC01648 DSC01640 DSC01636