Аудио дистрибуция

Музиката играе голяма роля в живота ни. Ние слушаме музика в колата си, когато работим, когато общуваме с приятели и в много други случаи. В миналото когато се събирахме с приятели независимо дали това е в задния двор или хола, всеки носеше ролки, касетки или CD-та за да пусне любимата си музика . Този примитивен начин на използване на музиката, отдавна го няма.

Сега всеки може да има множество стрийминг услуги , независими във всяка стая с независим контрол. С използването на графични потребителски интерфейси, като например Wi-Fi Таблети, цветен сензорен панел в стената или дори джобни дистанционни управления и смартфони, ние сме в състояние да управляваме цялата музикална библиотека във всяка стая.

Разбира се, има различни нива на домашна аудио дистрибуция с различни бюджети, свързани с всеки от тях. На нашата първоначална консултация всичко, което правим, е просто да стигнем до вас и вашите предпочитания за слушане . От там можем да създадем система, подходяща за вашите нужди и да ви представим няколко различни начина за тяхното осъществяване.