Домашно кино

  • home cinema 1
  • home cinema 2
  • home cinema 3

Специализирани Решения за Домашно Кино - Home Cinema

От края на осемдесетте години, когато концепцията за домашно кино е навлезла в дома, е имало много промени от типа : как да изглежда, размер на бюджета и т.н.

Ние вярваме, че най-добрият клиент е образованият клиент. Има различни видове потребителски системи за домашно кино. Собствения Домашен Кино театър е една стая, чиято единствена цел е да създаде аудио-визуално удобство.А именно, да има фиксирано разположение на местата за сядане , високоговорителите и добра акустика.

Системата за домашно кино в хола не трябва да бъде толкова сложна и изтънчена като специализираната домашно кино зала. Тъй като разположението на местата за сядане и акустиката не са фиксирани, както и мястото за поставяне на високоговорителите, което е от решаващо значение,. Ние проктираме Системите за домашно кино съобразно изискванията и спецификата на всяко едно помещение.

 

Система за домашно кино не е просто голям дисплей в съчетание със силна аудио система. Поставянето на високоговорителите е внимателно преценено а също така и съобразено с декора на стаята. Акустиката на помещението, също трябва да бъде взета под внимание за крайния резултат. И накрая, контролът е един от най-важните елементи, за да получите максимално удоволствие от вашата система за домашно кино.

Изключително важно е, управлението на системата да бъде лесно и интуитивно, така че всеки да може без специални инструкции да се възползва от възможностите на системата. Само тогава ние чувстваме, че работата ни е пълноценна, когато няма въпросителни за това какво се случва, когато всеки един бутон на дистанционното управление е натиснат. Позволете ни да ви консултираме и ние ще ви запознаем с технологиите и възможностите, преди да вземете решение и да станете част от създаването на вашия домашен кино салон.

Медийна стая

Най-новият тренд в домашното кино е концепцията за Мултимедийното Забавление. Това помещение е любимо на цялото семейство!

Може да има бар с фоайе и билярдна маса от страни ,голям прожекционен екран с проектор и система за съраунд звук ,така че всички в това пространство да се забавляват, независимо дали го ползват като фон или сядайки отблизо да се наслаждават на звук и образ.

Comments are closed.