Контрол и автоматизация

Евровижън ГРУП имат десетилетия опит в безпроблемно съчетаване на технологиите, съобразени с дизайна.Нашите монтажници се гордеят с умелото прикриване на системи зад стени, крепежни елементи и дори зад произведения на изкуството, така че да можете да се наслаждавате, без да виждате кабелите или технологиите.
Нашите възможности не се ограничават с естетически аспект на инсталацията. Евровижън ГРУП може да осигури решение, което е едновременно богато на функции и лесно за използване. Да опростим нещата, за да получите по-добра функциналност, съобразена с вашия начин на мислене, ни кара да програмираме нещо уникално. Системите инсталирани от нас са изключително интуитивни, и дори вашите гости веднага ще се ориентират как работят нещата, без да ви питат, те ще бъдат впечатлени колко лесно е да пуснете филм в хола си.

АУДИО

automation 1Дискретни цялостни домашни аудио системи, които предлагат стая по-стая, слушане на музика без грозно Hi-Fi оборудване и тромави говорители. Поточно аудио, мрежово съхранение или преносими медии, за да слушате каквото си искате, без значение къде се намирате в дома.

 

ВИДЕО

automation 2Ultra HD 4K Video Дистрибуция стая по стая със системи за качествено видео за съхранение и възпроизвеждане на филми, от собствена библиотека в мрежата и директен стрийминг на съдържание от интернет. Домашната кино система е съобразена с вашите вкусове, включително акустичната обработка, Ultra HD 4K прожекция, местата за сядане и мощен съраунд звук, съвършенно настроени с Audessy MultiEQ .

ЩОРИ

automation 3Пердета и завеси, които могат да се отварят и затварят с натискането на един бутон. Автоматизирани щори и завеси, които се отварят или затварят в определено време на деня, дори и да реагират, ако слънцето е твърде силно или стане прекалено горещо и се затварят автоматично.

ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЗАЦИЯ

automation 4След като се интегрира с вашата отоплителна система, вие определяте и контролирате температурата на всяка отделна стая в дома си с натискането на един бутон. На връщане от работа или от ваканция използвате мобилния си телефон, за да включите вашите системи за отопление, така че навсякъде да е топло когато пристигнете.

СИГУРНОСТ

automation 5Интегрирани системи за сигурност, входни врати и домофонна, които осигуряват най-високо ниво на безопасност и комфорт. Интелигентни брави, които не изискват ключове със сигнализация ви известяват кога вратата е отворена. Видеонаблюдение и алармени системи, които ви позволяват да проверявате вашия дом от разстояние, дори да отваряте или затваряте вратата чрез приложение на телефона си.

ОСВЕТЛЕНИЕ

automation 6Евровижън ГРУП е в тясно партньорство със специалисти в съответната област. Проектираме, инсталираме и програмираме интелигентни осветителни системи, които не само изглеждат добре, но може да спестят енергия, тъй като те се димират. Дори ако вашият идеален имот вече е завършен, ние все още можем да контролираме осветлението.Предлагаме решения, които могат да контролират почти всяко осветително тяло, голямо, малко, интериорно, екстериорно. Ако сте в процес на изграждане от нулата, един от нашите квалифицирани дизайнери може да ви помогне със структурирането на една добре обмислена схема за осветление. Нашите партньори и специалисти напълно разбират от светлинни ефекти, монтаж, интензитет и разположение, а не само от управление на осветлението.